Wat de Technologie is van CWDM (Ruwe simultaan overseinen Golflengteafdeling die)?

November 3, 2021
Laatste bedrijfsnieuws over Wat de Technologie is van CWDM (Ruwe simultaan overseinen Golflengteafdeling die)?

Wat de Technologie is van CWDM (Ruwe simultaan overseinen Golflengteafdeling die)?

 

laatste bedrijfsnieuws over Wat de Technologie is van CWDM (Ruwe simultaan overseinen Golflengteafdeling die)?  0

- Geen kwestie welk soort netwerk u handhaaft, u heeft altijd dezelfde eisen: meer snelheid, minder kosten, en grotere capaciteit.

- Voor om het even welk netwerk met zware eisen op gegevens en/of afstand, resulteert dit altijd in het uitvoeren van vezeloptica.

- Dit is technologie die kweekt en elke dag verplaatst, en het kan zijn uitputtend om bovenop de bergen van informatie daar te blijven. Om met dat te helpen, kunnen een paar eenvoudige verklaringen van populaire vezel optische technologie uw leven een gemakkelijker maken.

- In die inspanning, de les is van vandaag op CWDM-technologie. Het is één van verscheidene keuzen van de vezel optische kabel, en het kan vele rollen vullen.

Wat is CWDM?

- Het acroniem betekent het Ruwe Golflengteafdeling Simultaan overseinen. Als naamstaten, is het een vorm van gemultiplexte vezeloptica, zodat CWDM-kunnen de netwerken gelijktijdige, bidirectionele mededeling verzenden. De „ruwe“ term verwijst naar golflengte het uit elkaar plaatsen tussen kanalen. CWDM gebruikt lasersignalen die in toename van 20 NM verschillen. Een totaal van 18 verschillende kanalen zijn beschikbaar — met een golflengtewaaier van 1610 NM aan 1270 NM — en 8 kunnen in één enkel systeem worden gebruikt. Aangezien elk kanaal voor datasnelheden van 3,125 Gbps geschikt is, is de gezamenlijke capaciteit 10 Gbps voor om het even welke CWDM-kabel.

- Soms, is het gemakkelijker om de waarde van een stuk van technologie te begrijpen door het bij alternatieven te vergelijken. Bij golflengteafdeling het simultaan overseinen, is DWDM (Dichte WDM) de andere populaire keus. DWDM heeft golflengte het uit elkaar plaatsen van 0,4 NM. Dat laat een dichtere verpakking van signalen (vandaar de naam) toe en kan veel hogere datasnelheden veroorzaken — tot 100 Gbps. Het primaire verschil tussen CWDM en DWDM is dat het chromatische uit elkaar plaatsen. Terwijl DWDM meer informatie verzenden en kan ontvangen, verminderen de kleinere verschillen de tolerantie van het signaal en vereisen veel meer precisie in het laserontwerp. Vandaar dat is DWDM veel duurder per voet van kabel dan DWDM.

Waar CWDM-wordt het Beste gebruikt?

- Met hoge datasnelheden, lage kosten en goede een transmissiewaaier (tot 60 km), in vele gevallen glanst CWDM. Het is best bij stad-vlakke toepassingen. Vele breedbandinternet-leveranciers bouwen de massa van hun infrastructuur op CWDM-lijnen. De grote campus en de datacentra profiteren ook van het integreren CWDM.

- Één van de vaak overzien voordelen van ruwe WDM is zijn verenigbaarheid met zowel GBIC als SFP-verbindingen. Dit maakt tot het ideaal voor de bevordering van erfenissystemen die nog de oudere interface gebruiken.

Om samen te vatten, is CWDM ideaal voor snelle en lange netwerken die geen duurdere snelheden vergen. Het is ook ideaal voor een geleidelijke verbetering van oudere systemen.

- Het belangrijkste te herinneren ding zich is dat u nooit een kabelkeus moet huwen. De netwerken zijn het leven dieren, en u zult altijd diverse gebieden binnen het ontwerp vinden. CWDM kan uw flexibele lijn zijn die uw opties open houdt, maar u kunt andere kabelontwerpen nog gebruiken waar de behoefte zich voordoet.

 

KOCENT OPTEC LIMITED

HTTP://WWW.PASSIVEFIBEROPTIC.COM

INFO@KOCENTOPTEC.COM