KOCENT OPTEC LIMITED

  • China KOCENT OPTEC LIMITED Bedrijfsprofiel
  • China KOCENT OPTEC LIMITED Bedrijfsprofiel
  • China KOCENT OPTEC LIMITED Bedrijfsprofiel
  • China KOCENT OPTEC LIMITED Bedrijfsprofiel
  • China KOCENT OPTEC LIMITED Bedrijfsprofiel
  • China KOCENT OPTEC LIMITED Bedrijfsprofiel
  • China KOCENT OPTEC LIMITED Bedrijfsprofiel
  • China KOCENT OPTEC LIMITED Bedrijfsprofiel
  • China KOCENT OPTEC LIMITED Bedrijfsprofiel
Grote Markt Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business Fabrikant, Verdeler/groothandel, Exporteur, Handelsmaatschappij
Merken KCO, KOCENT OPTEC LIMITED
Aantal werknemers 20~250
Jaarlijkse omzet 4000000-5000000
Opgericht Jaar 2007
Export pct 80% - 90%

Inleiding

China KOCENT OPTEC LIMITED Bedrijfsprofiel 0

KOCENT OPTEC LIMITED is een high-tech bedrijf dat zich op de passieve en actieve reeks van het vezel optische product concentreert. Gevestigd in 2007, hebben wij meer dan 10 jaar van ervaring in de productie van optische vezeltoebehoren. Met sterk R&D-team en dicht kwaliteitsproces, krijgen wij more and more vertrouwen van onze oude en nieuwe klant. Zij zijn bereid om ons te laten hun partner op lange termijn worden.

 

 

KOCENT OPTEC LIMITED is het beste voordeelproduct product van vezel het optische passiver zoals Vezel optische kabel (binnenkabel, openluchtkabel, de tactische optische kabel van de gebiedsvezel), PLC splitser, de kabelvlecht van het vezel optische flard, vezel optische adapter, vezel optische V.N.-assemblage schakelaar (wij kunnen het schakelaardeel met metalen kap en zonder metalen kap leveren), kokers van de vezel de optische bescherming (grote voorraadgoederen, altijd klaar aan levering op om het even welk ogenblik), sluiting van de vezel de optische las, vezel optische einddoos, kader van de vezel het optische distributie, enz. Met de ontwikkeling van de bedrijfzaken marcheren wij in het actieve onderzoek en de verkoop van vezelproducten. Vezel is de optische Media convertor en de vezel optische module van SFP XFP onze eerste stap om de actieve vezel optische producten te doen.

 

In het verleden, verkochten onze producten aan Amerika, Canada, Rus, vele landen van Europa en ook Azië coutries. Momenteel, voeren onze producten ook naar Zuid-Amerika, Afrika, en Midden-Oostenlanden uit. Het is zeer welkom om met ons te contacteren als u goede prijs wilt ertoe brengen, qood kwaliteit en profesional technische gegevens over vezel optische producten om uw lokale markt uit te breiden.

 

 

KOCENT OPTEC LIMITED heeft meer dan 10 jaar van ervaring in productie van passieve vezel optische producten.

 

Snelle schakelaarworkshop:

 

Onze elk van snelle manier van de schakelaarverpakking is 10pcs/-blaardoos, toen 100pcs/small-giftdoos, en toen grote het kartondoos van 1000pcs of van 2000pcs/. 100% met IL minder dan 0.3dB vóór verzending wordt getest die.

 

China KOCENT OPTEC LIMITED Bedrijfsprofiel 1

 

De workshop van het flardkoord:

Kocent Optec Limited prodiceoem de dienst voor al type van koord van het vezel het optische flard. Wij hebben rijke ervaring in opbrengst het koord van het vezel optische flard, speciaal in het flardkabel van de ftthdaling, openlucht het flardkabel van het legergebied, MPO-flardkabel, gepantserde flardkabel en gemeenschappelijk type van kabel van het vezel de optische flard.  Elk van flardkabel is geteste 100% met IL minder dan 0.2dB vóór verzending en kan ook het 3D testen overgaan.

China KOCENT OPTEC LIMITED Bedrijfsprofiel 2

 

Workshop van de vezel de optische splitser:

 

Is de vezel optische splitser één van ons voordeelproduct. Met meer dan 5 jaar van ervaring in de optische splitser van de productievezel, verschepen wij slechts de goede kwaliteit en de telecommunicatierang van vezel optische splitser.

 

China KOCENT OPTEC LIMITED Bedrijfsprofiel 3

 

Workshop van de vezel de optische kabel:

 

Wij kunnen ftth dalingskabel, binnenkabel en openluchtkabel ook leveren. Met gloednieuwe high-tech machine, beloven wij elk van kabel alvorens de verzending wordt getest en het verzoek van de telecommunicatierang bereikt.

 

China KOCENT OPTEC LIMITED Bedrijfsprofiel 4

 

Vezel optische adapter, de workshop van de schakelaarhuisvesting

Onze oudste productie is vezel optische huisvesting en vezel optische adapter. Elk van huisvestingsdeel kan volgzame RoHS bereiken en aan het verzoek van de telecommunicatierang voldoen.

 

China KOCENT OPTEC LIMITED Bedrijfsprofiel 5

 

De reusachtige waren huisvesten:

 

China KOCENT OPTEC LIMITED Bedrijfsprofiel 6

 

Sterke verschepende partner:

 

Met sterke verschepende partner, helpen wij onze klant sparen meer het verschepen kosten. De klant kan verkiezen om door uitdrukkelijke internaltion, door de lucht, en door overzees te verzenden.

 

China KOCENT OPTEC LIMITED Bedrijfsprofiel 7

Geschiedenis

KOCENT OPTEC LIMITED

 

2007.10, KOCENT OPTEC LIMITED wordt gevestigd in het Vasteland van China.

 

2009.8, kregen wij eerste orde van CMCC.

 

2009.12, beginnen wij om flardkabel aan China Telecom te leveren.

 

2010.10, kregen wij eerste orde van een handelsmaatschappij, onze goederen die zijn begonnen om aan overzee markt te verkopen.

 

2012.5, ons RD-team dat aan 10 mensen, productielijn wordt uitgebreid breidde 150 arbeiders aan het voorbereidingen treffen uit om onze overzee markt te openen.

 

2012.10, kregen wij eerste orde van Vietnam VNPT.

 

2012.11, werden wij B&H-telecommunicatieleverancier.

 

2013.4, werden wij het bepalende woordleverancier de Groep van Peru Viettel.

 

2013.10, werden wij de meer quilifier leverancier van Peru Bitel.

 

2013.11, wij bacame de leverancier van Televe.

 

2014.8, zijn wij uitgebreid onze markt en uitgevoerd onze producten naar veel land en gebied zoals Amerika, Midden-Oosten, Engeland, Franch, Italië, Gemany, Russua, Korea, Japan, enz.

 

2015.3, breidden wij van het de vezel optische flard van MPO en MTP-de kabelproductielijnen uit. Onze het flardkabel van OM3 en OM4-voerde naar vele landen van Europa uit om voor 4G-de verbetering van de Telecommunicatiepost te leveren.

 

2017.5, vestigden wij snelle schakelaar stoffige vrije workshop. En werd aan de leverancier van het de Telecommunicatiebepalende woord van Indonesië. 

 

2018.12, breidden wij ons verkoopteam uit en breiden onze overworldmarkt, de producten verkochte uit ook Markt van Zuid-Amerika, van Afrika en van Zuid-Azige.  

 

China KOCENT OPTEC LIMITED Bedrijfsprofiel 0

Dienst

KOCENT OPTEC LIMITED

 

Ons team kan de volgende diensten verlenen:

 

OEM

Ontwierp vereisen één of ander iniqueproduct en een fabriek om het voor u te materialiseren? De professionele technici van KOCENT OPTEC LIMITED staan tot uw dienst.

 

Op tijd Levering

Wanneer u in behoefte bent, KOCENT OPTEC LIMITED kan de snelle leveringswaarborg u helpen uw orde krijgen of uw voorraad opnieuw vullen sneller dan anderen.

 

Douaneetiket

Verkies elke vezel optische kabel die onder uw eigen embleem wordt ingepakt? BEPERKTE de etiketteringsmachine van KOCENT is de OPTEC klaar. Zijn het huis!

 

Garantie

KOCENT OPTEC LIMITED waarborgen dat alle producten die onze fabriek verlaten van de hoogste kwaliteit zijn. Als om het even welk product is gevonden om eender welk tekort te verlaten, zullen wij het kosteloos vervangen.

 

Onze Hoofdproductlijst: 

- Het Flardkabel/Vlecht van vezelopitc

- Vezel Optische Splitser

- Vezel Optische Snelle Schakelaar

- Vezel Optische Kabel, Huisvesting, Adapter

- Vezel Optische Einddoos

- De Bijlagedoos van de vezel Optische Las

- Vezel Optische Machine

 

China KOCENT OPTEC LIMITED Bedrijfsprofiel 0

China KOCENT OPTEC LIMITED Bedrijfsprofiel 1

Ons Team

KOCENT OPTEC LIMITED

 

KOCENT OPTEC LIMITED is een belangrijk bedrijf in het ontwikkelen van en de productie van geavanceerde vezel optische producten, hoofdzakelijk aanbieding de passieve vezel optische producten zoals:

 

- Vezel Optische Kabel: Binnenkabel, openluchtkabel, de tactische optische kabel van de gebiedsvezel

- Koord van het vezel het Optische Flard: Het binnenflardkoord, tactisch optisch het flardkoord van de gebiedsvezel, het flardkoord van het waterbewijs, ftth laat vallen flardkoord, MPO-flardkoord

- De Splitser van vezeloptica: PLC Splitser, FTB-Koppelingssplitser, Multimode Splitser.

- Doos van de vezel de Optische Distributie: de binnen en openlucht plastic beëindigingsdoos, binnen en openlucht van de wallmount metaaldistributie doos, Openlucht dwarskabinet, kader van Vezel het optische distriution, hoog desityrek van MPO zet op (1U, 2U, 3U, 4U).

- De Sluitingsdoos van de vezel Optische Las: Het gealigneerde type, Koepeltype, Luchttype, Pool zet type op, zet de Muur type op.

 

- Vezel Optische Toebehoren: demper, adapter, schakelaarhuisvesting, metalen kap, hitte shirnk buis.

 

 

KOCENT OPTEC LIMITED met 3 gebaseerde productiefabrieken: één fabriek in Guangdong, maakt kabel, flardkoord en splitser. Één fabriek in Zhejiang, maakt de Plastic einddoos, kruist kabinet, adapter, schakelaar en lassluiting. Één fabriek in Hebei, maakt de metaaldistributiedoos, het distributiekader en de lassluiting.

 

 

* Met WIN-WIN SAMENWERKINGSconcept, worden wij vertrouwd op door meer dan 1200 klanten in over de wereld, zoals Bitel, VNPT, Viettel, Televes, B&H-telecommunicatie, Comscope, Nexans, etc….

* Drie fabrieken kunnen aan uw Vezel Optisch verzoek bijna voldoen. De fabrieksprijs helpt u de lagere de invoerkosten en het best na de dienst houden.

* Één koord van het de vezel optische flard van de fabrieksaanbieding, vlecht, kabel, splitser, adapter, etc… in Shenhen

* Één Optisch de Distributiekader van de fabrieksvervaardiging, Flardcomité, Einddoos, Dinrail-Doos etc… in Hebei.

* Één doos van de de vezel optische splitser van de fabrieksvervaardiging, openluchtdistributiedoos, plastic einddoos, de sluiting van de koepellas, gealigneerde lassluiting in Ningbo.

* OEM de dienst om u te helpen uw bedrijfmerk verbeteren.

* Unieke verschepende partner om u sparen de kosten van de de invoervracht te helpen.

* Snelle productietijd om u te helpen sparen de opslaglast en uw bedrijfreputatie te houden.

 

China KOCENT OPTEC LIMITED Bedrijfsprofiel 0

Laat een bericht achter