Markt van vezel de Optische Schakelaars, Sc, ST Schakelaars, MPO/MTP, en MXC; Toepassingen - de Telecommunicatieindustrie, Datacom, DWDM-Systemen, en Lasers - Globale de Industrieanalyse, Grootte, Aandeel, de Groei, Tendensen, en Voorspelde 2016 - 2024

December 13, 2016
Laatste bedrijfsnieuws over Markt van vezel de Optische Schakelaars, Sc, ST Schakelaars, MPO/MTP, en MXC; Toepassingen - de Telecommunicatieindustrie, Datacom, DWDM-Systemen, en Lasers - Globale de Industrieanalyse, Grootte, Aandeel, de Groei, Tendensen, en Voorspelde 2016 - 2024

NEW YORK, 12 Dec., 2016 /PRNewswire/ -- Markt van vezel de Optische Schakelaars: Tendensen en Kansen

Worden de vezel optische schakelaars (FOC) gebruikt om twee optische vezels mechanisch te verbinden, daardoor toelatend licht van de kern van één vezel aan de andere vezel overbrengen om het materiaal van de vezel optische verbinding te verbinden.

De factoren die de groei van de globale markt drijven van vezel optische hoofdzakelijk schakelaars zijn toenemende vraag voor hoge bandbreedte in de telecommunicatieindustrie en toenemende vraag voor transmissiesnelheid en gegevensvolume in de datacentra. De belangrijkste eigenschappen van vezel optische schakelaars zoals lage machtsconsumptie, kosteneffectiviteit, zouden en hoge gegevensproductie moeten de groei van deze schakelaars in de volgende generatie pakhuis-schaal datacentrumnetwerken van brandstof voorzien. Bovendien speelt de stijgende toepassing van deze schakelaars op verscheidene toepassingsgebied van de medische sector een belangrijke rol in de groei van de globale markt van vezel optische schakelaars. Voorts drijven de grote schaalproductie en de technologische vorderingen van vezeloptica ook de groei van de wereldmarkt. Het verenigde effect van al deze bestuurders en tendensen is daarom plaatste om de groei van de globale markt van vezel optische schakelaars tijdens de voorspellingsperiode vanaf 2016 -2024 te ondersteunen.

De snelle groei van de gegevensverwerking van Internet en van de wolk heeft in bandbreedteeisen ten aanzien van datacentrumnetwerk geresulteerd. Dit zou op zijn beurt moeten de vraag naar optische verbindingen in de netwerken van het volgende-generatiedatacentrum verhogen. Voorts hebben de vorderingen in vezel optische technologie geleid tot de groei in eis ten aanzien van optische sensoren en gegevens - verbindingen in verscheidene toepassingen met inbegrip van defensie en ruimte. Door de geavanceerde technologieën op dit gebied in te voeren, kunnen de fabrikanten deze kans gebruiken om productie op een rendabele manier te verhogen evenals de groeiende vraag naar vezel optische componenten onder consumenten te verzadigen. Nochtans, belemmert de fenomenale groei in het draadloze voorzien van een netwerksysteem de vordering van vezeloptica. Voorts zouden de hoge kosten en low level van automatisering van vezel optische schakelaars de groei van de wereldmarkt ook kunnen beperken.

Markt van vezel de Optische Schakelaars: Omvang van de Studie

De globale markt van vezel optische schakelaars is gesegmenteerd op basis van types, toepassingen en aardrijkskunde. Een analyse in dwarsdoorsnede van de globale markt van vezel optische schakelaars ruim over vijf geografische segmenten is ook behandeld onder het werkingsgebied dit rapport.

Een uitvoerige analyse van de marktdynamica wat omvatten is, marktbestuurders, terughoudendheid en kansen omvat onder het toepassingsgebied van dit rapport. De marktdynamica is de factoren die de groei van de markt beïnvloeden en daardoor helpen om de huidige tendensen in de markt te begrijpen. De marktbestuurders zijn geanalyseerd van economisch, de vraag en de aanbodzijde. Daarom meldt dit aanbiedingen een diepgaande studie over de globale markt van vezel optische schakelaars en verstrekt ook de voorspelling van de markt vanaf 2016 - wordt de huidige marktomvang van 2024.The in termen van opbrengst (USD Miljoen) samen met voorspelling vanaf 2016 tot 2024 ook verstrekt in dit rapport. Om een gedetailleerd inzicht in de marktdynamica van de globale markt van vezel optische schakelaars te verstrekken, is de analyse van de marktaantrekkelijkheid verstrekt in het rapport.

Markt van vezel de Optische Schakelaars: Concurrerend Landschap

Het concurrerende profileren van de belangrijke spelers in de wereldmarkt en hun respectieve marktaandelen over de vijf belangrijkste geografische segmenten namelijk, Noord-Amerika, Europa, Asia Pacific, Latijns Amerika en Midden-Oosten en Afrika is behandeld onder het kader van dit rapport. Bovendien zijn de verschillende bedrijfsstrategieën die door de belangrijkste spelers zijn goedgekeurd omvat in het rapport.

Enkele belangrijke spelers in de markt van vezel optische schakelaars zijn Beperkte Broadcom (Singapore), 3M (de V.S.), Elektrisch Co. Ltd van Furukawa (Japan), Corning-Kabelsystemen LLC (de V.S.), Alcatel-Lucent SA (Frankrijk), Elektrisch Co. Ltd van Hirose (Japan), Hitachi Ltd. (Japan), Diamant SA (Zwitserland), Arris Group Inc. (de V.S.), de Elektrische Industrieën van Sumitomo (Japan), Amphenol-Bedrijf (de V.S.), Sterlite Optical Technologies Limited (India), TE Connectivity Ltd. (Zwitserland), ZTE-Bedrijf (China) en Ratioplast-Elektronika (Duitsland), onder andere.

De globale markt van vezel optische schakelaars is gesegmenteerd in:

Markt van vezel de Optische Schakelaars, door Types

LC (Lucent-Schakelaars)
Sc (Standaardschakelaars)
ST (Recht Uiteinde) Schakelaars
MPO/MTP (veelvoudig-Vezel duw-op/Pull-Off) Schakelaars
MXC Schakelaars
Anderen

Markt van vezel de Optische Schakelaars, door Toepassingen:

Telecommunicatieindustrie
Datacom
DWDM-systemen
Lasers
Anderen

Vezel Optische Schakelaars, door Aardrijkskunde: De markt is ruim gesegmenteerd op basis van aardrijkskunde in:

Noord-Amerika
De V.S.
Canada
Mexico
Europa
Het Verenigd Koninkrijk
Duitsland
Frankrijk
Spanje
Italië
De GOS
Scandinavië
Rest van Europa
Asia Pacific
China
India
Japan
Oceanië
Rest van Asia Pacific
Latijns Amerika
Brazilië
Argentinië
Rest van Latijns Amerika
Midden-Oosten en Afrika (MEA)
Saudi-Arabië
De V.A.E
Zuid-Afrika
Rest van MEA