CPRI-FLARDkabel MET OPENLUCHT WATERDICHTE DE VEZEL OPTISCHE SCHAKELAAR VAN FTTA VOOR HET BASISSTATION VAN 5G

May 13, 2022
Laatste bedrijfsnieuws over CPRI-FLARDkabel MET OPENLUCHT WATERDICHTE DE VEZEL OPTISCHE SCHAKELAAR VAN FTTA VOOR HET BASISSTATION VAN 5G

KOCENT OPTEC LIMITED leidt van passief vezel optisch product. Het bedrijf is gebaseerde Shenzhen-Stad, Guangdong Provice, China.

 

 

CPRI-de kabel van het vezelflard is het ideale ontwerp voor de openluchttoepassingen van de vezelkabel. Dergelijk product kan aan de FTTA (vezel aan de Antenne) programmaeisen ten aanzien van openluchtmilieuvoorwaarden voldoen. Vooral in 3G, 4G, basisstation (BBU aan RRU). CPRI-de kabel van het vezelflard snel wordt de standaardschakelaarinterface.

 

Kabel van de de Kabelassemblage FTTA CPRI van CPRI LC is de Openlucht het ideale ontwerp voor de openluchttoepassingen van de vezelkabel. Dergelijk product kan aan de FTTA (vezel aan de Antenne) programmaeisen ten aanzien van openluchtmilieuvoorwaarden voldoen. Vooral in 3G, 4G, basisstation (BBU aan RRU). CPRI-de kabel van het vezelflard snel wordt de standaardschakelaarinterface.

De mobiele netwerkexploitanten moeten, nu meer dan ooit voordien, hun netwerkinfrastructuren moderniseren omhoog met de ononderbroken hoge bandbreedtegroei te houden. Om abonneeverwachtingen te ontmoeten, schakelen vele providers van erfenis „koper-aan-de-antenne“ over op vezel-aan-de-antenne (FTTA) infrastructuren. Voorts om capaciteit en dekking voor LTE-de diensten toe te voegen, stellen zij netwerken de verdeelde van het antennesysteem (DAS) en kleine cellen op. DAS de fabrikanten meer en meer gebruiken het CPRI-protocol als gaan-om tussen basisstations en DAS uiteinden om te zetten.

 

De Gemeenschappelijke Openbare Radiointerface (CPRI) norm bepaalt een interface tussen Radioapparatuurcontrole (REC) en Radioapparatuur (AANGAANDE). Veelvuldig, CPRI-worden de verbindingen gebruikt om gegevens tussen celplaatsen en basisstations te dragen. Het doel van CPRI is vervanging van een koper toe te staan of kabelverbinding tussen een radiozendontvanger (gebruikt voorbeeld voor mobiel-telefoonmededeling en typisch gelegen die in een toren) en een basisstation (typisch te overhalen bij de grond wordt gevestigd dichtbij), zodat kan de verbinding aan een verre en geschiktere plaats worden gemaakt. Deze die verbinding (vaak als Fronthaul-netwerk wordt bedoeld) kan een vezel zijn aan een installatie waar de veelvoudige verre basisstations kunnen worden gediend. Deze vezel steunt multiwijzemededeling en steunt geen enige wijzemededeling. Het vezeleind wordt verbonden aan het zendontvangerapparaat genoemd Kleine vorm-factor pluggable zendontvanger.

 

laatste bedrijfsnieuws over CPRI-FLARDkabel MET OPENLUCHT WATERDICHTE DE VEZEL OPTISCHE SCHAKELAAR VAN FTTA VOOR HET BASISSTATION VAN 5G  0