Thuis

KOCENT OPTEC LIMITED

Ik ben online Chatten Nu

KOCENT OPTEC LIMITED

1 2 3 4 5 6
KOCENT OPTEC LIMITED KOCENT OPTEC LIMITED KOCENT OPTEC LIMITED KOCENT OPTEC LIMITED KOCENT OPTEC LIMITED KOCENT OPTEC LIMITED

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Oceanië
Wereldwijd
Merken : KCO, KOCENT OPTEC LIMITED
Aantal werknemers : 20~250
Jaarlijkse omzet : 4000000-5000000
Opgericht Jaar : 2007
Export pct : 80% - 90%

China KOCENT OPTEC LIMITED Bedrijfsprofiel 0

KOCENT OPTEC LIMITED verbind u met toekomst.

 

KOCENT OPTEC LIMITED is een high-tech bedrijf dat zich op de passieve en actieve reeks van het vezel optische product concentreert. Gevestigd in 2007, hebben wij meer dan 10 jaar van ervaring in de productie van optische vezeltoebehoren. Met sterk R&D-team en dicht kwaliteitsproces, krijgen wij more and more vertrouwen van onze oude en nieuwe klant. Zij zijn bereid om ons te laten hun partner op lange termijn worden.

 

 

KOCENT OPTEC LIMITED is het beste voordeelproduct product van vezel het optische passiver zoals PLC splitser, de kabelvlecht van het vezel optische flard, vezel optische adapter, vezel optische V.N.-assemblage schakelaar (wij kunnen het schakelaardeel met metalen kap en zonder metalen kap leveren), kokers van de vezel de optische bescherming (grote voorraadgoederen, altijd klaar aan levering op om het even welk ogenblik), sluiting van de vezel de optische las, vezel optische einddoos, het kader van de vezel optische distributie, binnen en openluchtvezel optische kabel, enz. Met de ontwikkeling van de bedrijfzaken marcheren wij in het actieve onderzoek en de verkoop van vezelproducten. Vezel is de optische Media convertor en de vezel optische module van SFP XFP onze eerste stap om de actieve vezel optische producten te doen.

 

In het verleden, verkochten onze producten aan Amerika, Canada, Rus, vele landen van Europa en ook Azië coutries. Momenteel, voeren onze producten ook naar Zuid-Amerika, Afrika, en Midden-Oostenlanden uit. Het is zeer welkom om met ons te contacteren als u goede prijs wilt ertoe brengen, qood kwaliteit en profesional technische gegevens over vezel optische producten om uw lokale markt uit te breiden.

 

 

KOCENT OPTEC LIMITED heeft meer dan 10 jaar van ervaring in productie van passieve vezel optische producten.

 

Snelle schakelaarworkshop:

 

Onze elk van snelle manier van de schakelaarverpakking is 10pcs/-blaardoos, toen 100pcs/small-giftdoos, en toen grote het kartondoos van 1000pcs of van 2000pcs/. 100% die met IL minder dan 0.3dB vóór verzending wordt getest.

 

China KOCENT OPTEC LIMITED Bedrijfsprofiel 1

 

De workshop van het flardkoord:

 

Kocent Optec Limited prodiceoem de dienst voor al type van koord van het vezel het optische flard. Wij hebben rijke ervaring in opbrengst het koord van het vezel optische flard, speciaal in het flardkabel van de ftthdaling, openlucht het flardkabel van het legergebied, MPO-flardkabel, gepantserde flardkabel en gemeenschappelijk type van kabel van het vezel de optische flard.  Elk van flardkabel is geteste 100% met IL minder dan 0.2dB vóór verzending en kan ook het 3D testen overgaan.

China KOCENT OPTEC LIMITED Bedrijfsprofiel 2

 

Workshop van de vezel de optische splitser:

 

Is de vezel optische splitser één van ons voordeelproduct. Met meer dan 5 jaar van ervaring in de optische splitser van de productievezel, verschepen wij slechts de goede kwaliteit en de telecommunicatierang van vezel optische splitser.

 

China KOCENT OPTEC LIMITED Bedrijfsprofiel 3

 

Workshop van de vezel de optische kabel:

 

Wij kunnen ftth dalingskabel, binnenkabel en openluchtkabel ook leveren. Met gloednieuwe high-tech machine, beloven wij elk van kabel alvorens de verzending wordt getest en het verzoek van de telecommunicatierang bereikt.

 

China KOCENT OPTEC LIMITED Bedrijfsprofiel 4

 

Vezel optische adapter, de workshop van de schakelaarhuisvesting

Onze oudste productie is vezel optische huisvesting en vezel optische adapter. Elk van huisvestingsdeel kan volgzame RoHS bereiken en aan het verzoek van de telecommunicatierang voldoen.

 

China KOCENT OPTEC LIMITED Bedrijfsprofiel 5

 

De reusachtige waren huisvesten:

 

China KOCENT OPTEC LIMITED Bedrijfsprofiel 6

 

Sterke verschepende partner:

 

Met sterke verschepende partner, helpen wij onze klant sparen meer het verschepen kosten. De klant kan verkiezen om door uitdrukkelijke internaltion, door de lucht, en door overzees te verzenden.

 

China KOCENT OPTEC LIMITED Bedrijfsprofiel 7

Contactgegevens
KOCENT OPTEC LIMITED

Contactpersoon: Mrs. Mary Linh

Tel.: 86-18664578169

Fax: 86-755-61119991

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)